Valp & Unghundskurs

Har du en valp som du vill lära och prova på olika roliga saker med, skapa god kontakt och samarbete med och samtidigt ha kul med andra hundar och människor?
Gå då en valpkurs hos oss!

Förkunkap:  Valpen ska vara minst 12v. Den ska vara fullvaccinerad och chippad. Ta med vaccinationsintyg.

Kursen kommer bl.a att innehålla olika kontaktövningar, inkallning, olika belöningar (inte bara godis) och mycket mycket mer.

Kursstart:  v.26 2021

Kursdag är ev. onsdagar

Tid: 18:00-19:30

Kursen är 6 tillfällen.

Pris: 660kr Betalas till Bg: 142 - 0546
Uppge följande på betalningen

• Namn

• Kurs

• Person.nr

Enkel fika bjuder klubben på.

Max 6 ekipage

Minimum 3 ekipage för att kursen ska bli av.

Instruktör: Kristina Hagander
Hjälpinstruktör: Susanne Modigh-Thulin

Anmälan till kursen görs till kursledaren på kristina.hagander@gmail.comI anmälan ska du uppge följande:

• Ditt namn

• Ditt personnummer

• Mailadress

• Hundens namn

• Hundens ålder

Då ni anmält er kommer ett bekräftelse mail att skickas med anvisningar för betalning av kursen.

OBS!För att få gå kurs hos oss krävs medlemskap i Forsakars brukshundklubb. Du ska även vara medlem i SBK och ha betalt in medlemsavgift

Vill du gå en kurs hos oss?