Forsakars Brukshundklubb

Om Forsakars Brukshundklubb

Hundklubb med engagerade medlemmar i naturnära Forsakar i Degeberga.

Välkommen till vår härliga hundklubb i natursköna Forsakar i Degeberga. Vi är en liten mysig brukshundklubb som startade 2012 av en driftig och engagerad familj i Degeberga. Vi har engagerade medlemmar i olika åldrar som har roligt tillsammans i våra olika hundaktiviteter i naturnära områden. Är du på besök i Degeberga och vill ha ett boende nära vår klubb! Då ligger vi alldeles intill Degeberga stugby med camping, stugor och vandrarhem.

Varför ska du välja Forsakars brukshundklubb?

Utvecklas i din egen takt, ha roligt med din bästa vän och träffa likasinnade.

Vi är en liten brukshundklubb för alla som tycker det är kul med hund, lika så om du vill tävla med din hund eller bara göra något roligt och aktivt tillsammans med din bästa vän. Vi umgås, fikar och har roligt tillsammans när vi utvecklas i den takt som var och en vill och kan.

Liten men flexibel.

Eftersom vi är en liten klubb, så har vi ett lite mindre kursutbud men vi har några dom mest vanliga och mest efterfrågade kurserna. Till exempel: 

  • Valpkurs.

  • allmänlydnad.

  • rallylydnad.

  • Agillity.

Instruktörerna brinner för sina inriktningar och för att få lära ut till de som vill lära sig. Därför anordnar vi med jämna mellanrum lite promenader, en och annan tävling, prova på dagar, massage för hundarna och annat roligt! 
vi är som mest aktiva under vår, sommar och höst. Vintertid håller vi inte kurser men i stället har vi två tränings grupper, en för de som är intresserade av agillityn och en för lite blandat. 
Även om vi inte har en kurs ute just nu för det du är intresserad av, så tveka inte på att skicka ett mail till oss. är intresset tillräckligt stort så kan det finnas möjlighet att vi kan starta upp en. 

Vår Styrelse

Ordförande - Kristina Hagander
V. Ordförande - Kristina Heise
Sekreterare - Marie Hellberg
Kassör -  Lars-Åke  Ekdahl
Ledamot - Mari Nilsson
Supleant - Sofie Hellberg
Supleant - Maritza Stigborg


VÅR VISION

Forsakars Brukshundklubb strävar efter att vara en liten familjär klubb där vi lyssnar på våra medlemmar
och att alla ska känna sig välkomna!