Om Forsakars Brukshundklubb

Hundklubb med engagerade medlemmar i naturnära Forsakar i Degeberga.

Välkommen till vår härliga hundklubb i natursköna Forsakar i Degeberga. Vi är en liten mysig  brukshundklubb som startade 2012 av en driftig och engagerad familj i Degeberga. Vi har engagerade medlemmar i olika åldrar som har roligt tillsammans i våra olika hundaktiviteter i naturnära områden.  Är du på besök i Degeberga och vill ha ett boende nära vår klubb! Då ligger vi alldeles intill Degeberga stugby med camping, stugor och vandrarhem.

Varför ska du välja Forsakars brukshundklubb?

Utvecklas i din egen takt och ha roligt med din bästa vän.

Vi är en hundklubb för alla som vill tävla med sin hund eller bara göra något roligt och aktivt tillsammans med din bästa vän. Vi umgås, har roligt tillsammans och utvecklas i den takt var och en vill och kan.

Agility för alla

Kurser för tävlande och nybörjare.

Vår huvudsakliga aktivitet är agility för både tävlande till nybörjare. Självklart har vi även andra roliga aktiviteter som tex. rallylydnad, valpkurser, aktiveringskurser och nybörjarkurser i de olika aktiviteterna. Vi tränar även andra roliga aktiviteter som passar för alla åldrar på både hundar, husse och matte som tex gemensamma hundpromenader och öppen träning.

Vi håller så många kurser vi orkar och hinner med under vår, höst och vinter. På sommaren har vi fullt upp med att arrangera större tävlingar och mindre klubbmästerskap i agility, därför pausar vi kurserna under sommaren men har då i stället öppen träning en dag i veckan.

Tveka inte att höra av dig om du saknar någon kurs i vårt utbud, vi gör vad vi kan för våra medlemmar!

VÅR VISION

Att vår klubb ska utvecklas i sporten inom agility. Vi ska umgås, ha roligt tillsammans och lära nya
hundvänner att det är roligt med allt inom hundsport.