Nybörjarkurs Agility

Vill du testa på agility! Denna kursen är för dig som aldrig testat agility och som vill prova något roligt tillsammans med din hund.

Den här kursen vänder sig till dig som är nybörjare. Ni kommer att träna agilityns grunder, det kommer att vara inlärning med och utan hinder. Åldern på hunden spelar ingen roll, dock minst 8 månader (man börjar inte hoppa med hunden förrän den är närmare sig 1 års ålder).

Förkunkap: Hunden ska kunna vara lös bland andra hundar och komma på inkallning.

Kursstart lördag den 27 mars 2021.

Kursen är lördagar.

Tid: 13.00-14.30

Kursen är 6 gånger.

Max 6 ekipage.

Minimum 3 ekipage.

Fika till självkostnadspris.

Pris: 660kr

Instruktör: Mona Jönsson

Anmälan till kursen görs till kursledaren på mona.yvonne@live.se

I anmälan ska du uppge följande:

• Ditt namn

• Ditt personnummer

• Mailadress

• Hundens namn

• Hundens ålder

Då ni anmält er kommer ett bekräftelse mail att skickas med anvisningar för betalning av kursen.

OBS!För att få gå kurs hos oss krävs medlemskap i Forsakars brukshundklubb. Du ska även vara medlem i SBK och ha betalt in medlemsavgift

Vill du gå en kurs hos oss?