FORSAKARS BRUKSHUNDKLUBB

Aktiviteter i Forsakars BK

Här kan ni läsa om våra olika aktiviteter som pågår i vår brukshundklubb.

Agilityträning för Susanne Karlsson

Den 11/7 kommer Susanne Karlsson till Forsakars Brukshundsklubb för att grilla oss i agility.

Det kommer delas upp i två grupper med 6 st i varje. En förmiddagsgrupp 8.30-12,30 som är för de som är nya i agilityn o till klass 1-2, en eftermiddags grupp 13,30-17,30 för de som tävlar och är beredda att träna klass 2-3 banor.

Kostnaden för en halv dag är 700 kr för medlemmar och
800 kr för icke medlemmar. Du betalar in till bankgirot senast 5 juli ange kurs, namn o grupp.
Anmälan göres till Mona Jönsson info@forsakarsbrukshundklubb.se

Först till kvarn gäller välkomna med er anmälan

Prova på dag den 12/7

Testa flera olika roliga aktiviteter som du kan göra med din hund. Ung eller gammal hund och männinska är välkomna, det finns något roligt för alla åldrar att prova på hos oss. Kom och prova på agility, nosework och rallylydnad mellan kl.10-13 på vår träningsplan vid Forsakars stugby i Degeberga.

Vi bjuder på fika

Kostnad 100kr, betalas på plats. (kontant eller swish)

Aktivitetspromenader

27/9 är ni välkomna mellan kl.10-12 på en aktivitetspromenad med era hundar. Vi sammlas vid klubbens parkering och går en trevlig promenad i Forsakar/Degeberga och har social träning tillsammans med våra hundar. Medtag egen fika och krov eller vad du vill grilla, så startar vi grillen.

1/11 är ni välkomna mellan kl.10-12 på en aktivitetspromenad med era hundar. Vi sammlas vid klubbens parkering och går en trevlig promenad i Forsakar/Degeberga och har social träning tillsammans med våra hundar. Medtag egen fika och krov eller vad du vill grilla, så startar vi grillen.